Holisztikus arc dekoltázs masszázs

HOLISZTIKUS ARCMASSZÁZS

…ahol tested és lelked együtt halad…

Testet és lelket harmonizáló technika, mely kitisztítja a gondolatokat, lecsendesíti az elmét és energetizálja a szervezetet. Lágy, lassú és dinamikus hullámzás egymást  követve ringatja a testet mély relaxált állapotba.

Ebben a lecsendesedet állapotunkban, ahol a külvilág ingerei nem zavarnak és befolyásolnak minket, akár tisztábban ráláthatunk a problémáinkra. Erőt meríthetünk a feladataink megoldásához.

A különböző akupunktúrás pontok stimulálásával elindíthatjuk a szervezet  öngyógyító folyamatait is.

A kezelést organikus krémekkel végezzük, melyet egy vitaminos arcmaszk koronáz meg és  feltöltő kristály terápiával lesz teljes egész.

Mai rohanó világunkban jó néha betérni a nyugalom szigetére, ahol érted vannak…

…és Te magadért…

A kezelés ára:

  • masszázs+ maszk: 8 000 Ft

 

Babor Effective Touch masszázs

Ragyogó szépség és tökéletes egyensúly

Az új technikát a BABOR nemzetközi masszázs trénere, Ricky Welch fejlesztette ki!
Ki az a Ricky Welch?

2011 óta dolgozik a BABOR nemzetközi vezető masszázstrénereként.

Kreatív, hatékonyabb technikákat kombinált össze, hogy egyedülálló masszázskompozíciókat alkosson.
Mint például a BABOR Effective Touch masszázs.

Nemzetközileg elismert zenészek, művészek és sportolók személyes terapeutájaként dolgozott évekig, mint pl. Madonna vagy az amerikai Scorpions együttes. Továbbá egy ötcsillagos szálloda SPA-jának igazgatója is egyben. Munkája révén beutazta a világot, így lehetősége volt megismerkedni a különböző kultúrák masszázstechnikáival. Több masszázsterápia nagymestere tanította őt, személyesen. 1999 óta kapcsolja össze a modern masszázsterápiát a wellnessel és az egészségüggyel. Átfogó képzései megmutatták, hogy felismeri a világ különböző kultúráiban gyökerező kezelések és a terápiák kombinálásában rejlő lehetőségeket.

Az eredmény: rendkívül hatékony masszázsok, melyek a védjegyévé váltak. A „Welch Massage” egy sikeres márkává vált a , különösen az USA-ban és a világ német nyelvű területein.

Egyedülálló masszázs kreációival folyamatos sikereket ér el, különösen a fülzúgás, tenziós fejfájás, keringési elégtelenség és kiégési szindróma kezeléseinek területén.
Elismert fül-orr-gégész szakorvosok, a hagyományos kínai orvoslás területén tevékenykedő szakemberek is már évek óta támogatják és javasolják Ricky Welch terápiáit.

Egy pihentető és regenerációs masszázs

Ezt a masszázst a szervezet energia meridiánjainak, a csakrák, a nyirokrendszer, és a vérkeringés aktiválására használjuk.
A masszázs nem csak az arcbőrre, de sok szervre  is hosszantartó, pozitív hatással lehet.
A test pihen, regenerálódik, kiegyensúlyozottá válik, ami fiatalos, ragyogó megjelenést biztosíthat.

„20 éve várok valami ennyire különleges és fantasztikus technikára. Olyan energiákat kaptam a kezelés alatt, hogy még a kis lábujjam is bizsereg.”

Az egy órás masszázs ára: 8.000Ft