Organikus kezelések

A növekvő környezeti terhelés és a légszennyeződés világában bőrünk olyan ápolásra vágyik, mely megvédi a környezeti igénybevételtől, hogy újra megtalálja ideális egyensúlyát és tiszta szépséget sugározzon ki.

A BABOR a természetesen és tudámonyon alapuló kiváló minőségű ápolási termékek gyártásában szerzett 50 éves tapasztalatával ezt az igényt kielégítve egyedülálló és teljesen újszerű arc- és testápoló termékeket fejlesztett ki.

Ennek a nemes bőrápoló családnak a termékei ezért többek között növényi alapú és ellenőrzött ökológiai termesztésből származó alapanyagokat tartalmaznak az Alpok világából. Tiszta aktív hatóanyagok, melyek meggyőznek összeségében ható, tartós hatásukról: gyorsítják a regenerálódást és a sejtmegújulást, hidratálják és élénkítik, valamint védik a bőrt.

BABORGANIC arckezelések ampulla kúrával a 4 bőrtípus szerint:

• Feltöltő organikus arckezelés száraz, dehidratált bőrre,

• Feszesítő organikus arckezelés öregedő bőrre,

• Organikus arckezelés érzékeny bőrre,

• Kiegyensúlyozó organikus kezelés kombinált, zsíros bőrre.

Időtartam: 60 perc

Kezelés ára: 9 000 Ft

 BABORGANIC hegyikristály

arcmasszázs organikus arckrémmel

A kristályok a Föld legősibb anyagai, mélyen a Föld belsejében alakulnak ki, azokból az elemekből és ásványi anyagokból, amik körülvesznek minket. Alakulnak, formálódnak, kopnak és csiszolódnak, mielőtt végleges formájukban a felszínre kerülnek. Hosszú keletkezési folyamatuk során feltöltődnek mindazzal az információval és energiával, amit az őket körülvevő Föld is képvisel.

A kristályok jótékony hatással vannak az emberi szervezetre. A hideg -meleg kövekkel végzett masszázs hat a vérkeringésre, a nyirokáramlásra, az idegekre és felszabadítja az energia blokkokat. Nyugtatja az egész testet, az elménket, segíti az elengedést fizaikai és mentális szinten egyaránt.

Hatással van a szemre, a bőrre, az ízületekre, növeli az ellenálló képességet. A kristállyal történő gyengéd masszázs elősegíti az energiaáramlást, harmonizál. A relaxált állapotban elősegítik a hatóanyagok mélyebbre jutását és különböző jotékony hormonok felszabadulását, mely befolyásolja bőrünk, hajunk és lelki állapotunk javulását.

Hegyikristály

Csakra:minden csakra,elsősorban a korona csakra köve.

Tulajdonságai: az erő kristálya. A Fény kristálya, és a Világmindenség erejét szimbolizálja. A leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kvarc, amely felszabadítja, elnyeli, tárolja és szabályozza az energiát. Segíti a belsőlátás kialakulását, segít emlékezni a múltra, s útmutató a spirituális fejlődés útján. Az Ember szimbóluma, a Lélek tükre, amely a fejlődésünkért vívott harcukat mutatja. Letisztázza a gondolatainkat, és a hit erejével, az intuitív átéléssel elvezet az igazi bölcsességhez.

Gyógyhatása: általános kristály, minden betegség kezelésére alkalmas. A harmónia megtestesülésének tartják, mert az embernek nem csak erőt, hanem tiszta gondolatokat is ad.

 Éld át a teljes lelki feltöltődést masszőröd kezei között!

Időtartam: 60 perc

Kezelés ára: 6 000 Ft