Féldrágakő masszázs

SURMER – Hawaii élménykezelés féldrágakő és lávakő masszázzsal

Arcfeltöltő, fiatalító kezelés a dél tengerek egzotikus növényeinek hatóanyagaival

Az energiaáramlás a szervezet egészségének a feltétele. Minden szervi zavar ennek az áramlásnak a károsodására vezethető vissza. A SURMER gyógyító, energizáló kezelés legfontosabb célja az energiaáramlás fokozása és az energia kiegyenlítése, ezáltal aktiválva a szervezet öngyógyító erejét.

A kezelésben a felhasznált kozmetikai Oscar díjjal jutalmazott SURMER termékcsalád különleges hatóanyagai – mint a noni kivonat, valamint a vad indigó magjából és a kókuszdióból nyert kivonat – a kollagén szintézist élénkítik, az immunrendszert erősítik, a ráncokat simítják és fokozzák az endorfin (boldogság hormon) termelést. A masszázs hatásfokát növeli a kezelés során alkalmazott féldrágakövek megfelelő kombinációja, melyet egyénre szabottan alakítunk ki.

A kövek energetizálnak, stressz oldó hatásúak, ránctalanítanak, serkentik a nyirokáramlást, ezzel segítve a méreganyagok távozását, és így  szépül a bőr is.

 


Ára: 9.500 Ft
Kezelési idő: 60 perc

 

Kristály masszázs a teljes kényeztetés élményével

Arcmasszázs és a kristályok ereje…

Az arcmasszázzsal elsősorban az arcbőr víztartalmának fokozására, anyagcsere folyamatainak gyorsítására, izomtónusának fokozására törekszünk.
Az kezelés után a bőrünk újra üde, bársonyos lesz, nem tapad rá a csontjainkra, illetve arcizmainkat is edzésbe hozzuk.

 Az arcmasszázs drágaköves kiegyensúlyozása által a kellemes, gyengéd, de határozott masszázsfogásokat a kristályterápia elemeivel fűszerezzük. 

A kristályok jótékony hatással vannak az emberi szervezetre. A hideg -meleg kövekkel végzett masszázs hat a vérkeringésre, a nyirokáramlásra, az idegekre és felszabadítja az energia blokkokat. Nyugtatja az egész testet, az elménket, segíti az elengedést fizikai és mentális szinten egyaránt.

Hatással van a szemre, a bőrre, az ízületekre, növeli az ellenálló képességet. A kristállyal történő gyengéd masszázs elősegíti az energiaáramlást, harmonizál. A relaxált állapotban elősegítik a hatóanyagok mélyebbre jutását és különböző jótékony hormonok felszabadulását, mely befolyásolja bőrünk, hajunk és lelki állapotunk javulását.

A masszázs hatásfokát növeli a kezelés során alkalmazott féldrágakövek megfelelő kombinációja, melyet egyénre szabottan alakítunk ki (rózsakvarc, ametiszt, fluorit, hegyikristály).

  • Ára: 4 000 Ft
    Kezelési idő:30 perc
  • Ára: 6 000 Ft
    Kezelési idő:60 perc