KISMAMA RELAXÁCIÓ A CHANDRA KÖZPONTBAN 2015. JÚNIUS 13-ÁN!

A kismama-relaxáció egy vezetett meditáció, amely segít a kismamának az ellazulásban, segít oldani a feszültséget, befelé figyelni önmagára és a babára. Segít felkészülni a szülésre, hogy azt a kismama örömmel várja, pozitív élményként élje meg, hiszen a szülés egy örömteli és természetes folyamat.

A relaxáció során lehetőség van a magzattal felvenni a kapcsolatot és kommunikálni vele.

A babák már a fogantatásuktól kezdve érzékelik a környezetet, az anya és az apa érzéseit. A kismamáknál előfordul, hogy aggódnak a gyermekáldás miatt, hogy minden rendben lesz a kisbabájukkal, elég jó anyák-szülők lesznek. Ezek teljesen természetes érzések, lévén ez egy teljesen új szerepkör.

A relaxációt az első hónapoktól kezdve egészen a szülésig lehet végezni. Segít kialakítani egy olyan szeretetteljes kommunikációs csatornát a Baba és Mama között, ami a későbbiek folyamán segít, hogy a Mama jobban oda tudjon figyelni a Baba jelzéseire, amikor már megszületett. A kisbabák tudják, hogyan érzünk, kommunikálnak rúgásokban, mozgásokban. Ezek mind jelzések a Mama és persze az Apukák számára is.

A korán kialakult kapcsolat révén a baba fokozottan fog érdeklődni a világ iránt, jól fogja érezni magát az emberek és a családja körében, fogékony lesz a tanulásra, jobb lesz a problémamegoldó képessége.

A relaxáció 2 részre osztható: akár már a 12. héttől elkezdhető és végezhető a szülésig, a 31-32. héttől pedig a szülésre-születésre felkészítés történik.

A csoportos relaxáció 50 perces vezetett meditáció, halk zenével.

A foglalkozás időpontja: 2015. június 13. 10 óra

A foglalkozás díja: kismamáknak 2.300,- Ft/alkalom, kísérőknek 1.200,- Ft/alkalom

Vezeti: Pulay Nikolett masszőr

Az órára  időpontfoglalás vagy telefonos bejelentkezés (06-20/368-2882) szükséges.

Kismama-relax

Kategória

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!