Harangvölgyi kezelések

A Harangvölgyi kutatás-fejlesztés egy komplex bőrregeneráló program kidolgozására irányul, mely a bőrproblémákat enyhíti, megszünteti, illetve hosszútávon biztosítja az egészséges bőrállapot fenntartását. Az esztétikai iparban eddig még nem használt technológiáról beszélünk. Kutatásaink/fejlesztéseink fő irányvonalát azon törekvésünk határozza meg, hogy a bőr optimális működését kvantummechanikai hatásokkal állítsuk helyre.hv-ads

A HV bioenergetikai arc-  és testkezelő eszköz az ősi gyógyászatban is használt bioenergetikai gyógyítás tapasztalatait használja fel.  A HV MAGIQSKIN zárt rendszerben, öngerjesztő folyamat által állandó és megbízható rezgésszámot közvetít. A megfelelő rezgésszám megadásával, a sejtekben lévő vízre hatva rendezett szerkezetet tudunk létrehozni a bőrben. Mivel a bőr körülbelül 70 %-a víz, így ha elérjük a megfelelő hidratáltságot és a bőrben található víz szerkezetet optimálisan rendezzük, akkor feltételezhető, hogy a funkciók is megfelelően működnek majd a különböző rétegekben.  Ezen a gondolaton alapul tehát a HV MAGIQSKIN bőrápoló berendezés működése.

A HV bioenergetikai eszközt arc- és testkezelésekre fejlesztették ki. Fontos, hogy kizárólag Harangvölgyi Hydrocare termékekkel alkalmazható. Több speciális mozdulatsorral masszírozzuk be a Harangvölgyi Hydrocare termékeket. Az érzés  kellemes, a nyugtató és lifting hatás azonnal látszik.

A szépségiparban még új technológiának számító szenzációs eljárás biztonsággal alkalmazható minden bőrtípusra, kortól és  nemtől függetlenül.

hvmagiqskin

Megoldás nyújt többek között:

✔️ SZEMKÖRNYÉKI KARIKÁK

✔️ PETYHÜDT BŐR

✔️ FELSZÍNI ÉS MIMIKAI RÁNCOK

✔️ TÁG PÓRUSOK

✔️ DEHIDRATÁLTSÁG

bőrjelenségeire.

Harangvölgyi -HV Basic kezelés

Különleges Harangvölgyi Anna által fejlesztett kozmetikai termékekkel és speciális bőr fiatalító-regeneráló géppel.

A kezelés során a bőrt egy egyedülálló masszázzsal egészítjük ki, mely gyorsan és látványosan segít felfrissíteni és élettel megtölteni a fáradt bőrt.

• Bőrkímélő hyaluronos arctisztítás
• Oxigenizáló welcome masszázs
• Enzimes radír
• Nyiroktisztítás
• Lifting kezelés
• Hyaluron-kollagén lifting masszázs
• Tápláló, nyugtató maszk

Ára:12 900 Ft

Harangvölgyi-HV Expert kezelés

A HV Basic kezelés kiegészítve masszázzsal!

Ára: 14 900 Ft

Harangvölgyi-HV Pure Detox kezelés

Már az arctisztítás is kíméletes, hyaluronos tisztítóval történik és egy speciális oxigenizáló welcome masszázzsal. A kezelés során tisztított, kristályokkal energizált vizet használunk, mely nyugtatja és harmonizálja a bőrt!

Arckezeléseinknél nem használunk gőzölést. Kíméletesen és mély rétegekben puhítjuk
fel a bőrt. Így a bőr könnyebben tisztítható, az élmény kellemes, és a miteszerek szinte maguktól távoznak.

A kezelés során természetes hatóanyagokat használunk, parabén-, illatanyag- és növényi olajszármazék mentes!

Ajánlott gyulladt, érzékeny bőrű vendégeinknek.

Gyógynövény alapú gélekkel és krémekkel dolgozunk, mely gyógyítja és egyben feszesíti a bőrt. A tisztítás után az ózon segítségét hívjuk a fertőtlenítésre, és legújabb gépünkkel hozzuk harmóniába a felpezsdült bőrt.

Tisztítás után nincs kellemetlen nyoma a kezelésnek, azonnal utcaképes a vendég.

Ára: 14 900 Ft

Harangvölgyi-HV Fresh kezelés

Személyre szabott kúra az elhalt hámsejtek eltávolítására, a bőr megújítása céljából. A kezelések hatására a pórusok összezáródnak, fokozza a szarkalábak halványodását és csökkenti a napozás után keletkező foltokat, emellett mérsékli a faggyútermelést. A kezelést mikrodermambrázióval kezdjük, majd ezután egy hyaluronsavas-kollagénes feltöltés következik, melyet egy speciális mély izom masszázs zár.

Ára: 14 900 Ft hv_fresh

Bővebb információért keress nyugodtan:

Horváth Barbara kozmetikus 0620/975-9507

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!