Csakra hangmeditációs tanfolyam Ajándék kristályokkal

Ismerd meg csakráid működését!

Harmonizáló meditáció AJÁNDÉK ásványokkal és hangrezgéssel, jógalégzéssel!

Hétvégi csakra harmonizáló hangmeditáció tanfolyam indul  a Chandra Központban

 Minden alkalommal egy-egy csakrával ismerkedünk meg…

A meditáció neked szól, ha problémád van a magabiztosságoddal, dühvel, párkapcsolattal, pénzzel, elfogadással, önkifejezéssel, tisztánlátással, szeretettel…

A meditáció mellé ajándék segítőkristály jár! Tovább folytathatod a munkát testeden-lelkeden!

Mik is a csakrák?

Testünk energiaközpontjai, ahol képesek vagyunk felvenni és leadni az éltető energiát. A szó eredeti jelentése „kerék”, akár felfoghatjuk őket fogaskerekeknek is, melyek állandó és megfelelő forgásukkal biztosítják a test táplálását és egyensúlyát. Azt hiszem, nem kell sokat magyarázni, mi történik a gépezettel, ha elromlik egy-egy fogaskerék. Megbomlik a harmónia és megjelennek a problémák testi és lelki síkon is.

Ismerd meg csakráid működését és elhelyezkedését a testeden!

Minden csakrának megvan a maga frekvenciája, ez határozza meg színét és egyéb jellemzőit. A meditációk alkalmával a fizikai és mentális tulajdonságokon keresztül megismerjük az energiaközpontod állapotát.

Energetizálás, harmonizálás: légzéssel, hangrezgéssel és ásványokkal!

Ráhangolódunk az aktuális csakrára, melyet a választott ásvánnyal, rezgésekkel és segítő jógalégzéssel tisztítunk ki és töltünk fel. Érdemes színekkel is segíteni a munkát.

Minden kristály egyedi vibrációt, energiát bocsát ki és nyel el. Az alkalmak során megtanítjuk az ásványok tisztítását is, hogy minél erősebb hatást tudj majd elérni. Tedd jobbá életed a kristályok segítségével és akár hordd magadon minden nap, így segítve, energetizálva tested, lelked, szellemed!

A csakra sorozat végén,  egy teljes csakra harmonizáló meditációt tartunk és mindenki kap egy összefoglaló füzetet.

csakratanfolyam_jegyzet

Indulás: minimum 5 fő

Időpont:november 12-én 10-18-ig a második nap a csoporttól függ+ 1 szívcsakra meditáció alkalom

Helyszín: Chandra Központ- 1162 Rozsos u. 42. (0620/975-9507)

Ára: 2 napos tanfolyam+ 1 szívcsakra meditáció 29 900 Ft , mely tartalmazza a jegyzetet is

+ 7 személyes kristály AJÁNDÉKBA+1 meglepetés!

Várlak Téged is!

Barbara

Kategória

1 Comments

  1. Trixi és Dóri says:

    Nagyon aranyosak a lányok, sok élményt adtak, a csakrameditáció SZUPER jó volt! Minden csakrát külön-külön átvettünk, kéthetente egy alkalommal, amit be tudtunk vállalni , mert kéthetente teljesen megszervezhető volt számunkra. Minden alkalom az előző tapasztalatok megbeszélésével kezdődött,ami jó volt, mert összehasonlíthattuk, hogy kivel mi történt. Feladatok is voltak egy-egy meditáció utánra, így nem hagyhattuk “lebegni” a dolgokat két hétig, hanem folyamatosan foglalkozni kellett vele. A benyomásokkal és mindennel, amit az előző meditációhoz kötni tudtunk, Írtó érdekes volt! A csakrákhoz tartozó kristályokkal is megismertettek minket a használatukat és tisztításukat is megmutatták ( amit ajándékba kaptunk,minden csakrához ! ) Az ehhez tartozó jogagyakorlatok is nagyon jók voltak, kezdőként is mindegyiket végig tudtunk csinálni, ami fontos volt számunkra. A hangmeditáció pedig, ami zárt egy-egy alkalmat, az leírhatatlan élmény!!!! Mindenkiek nagyon ajánlom, próbáljátok ki!!!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!