Munkatársaink

IMGP5604

Horváth Barbara  vagyok. Tizenéves korom óta vallom, hogy a test és lélek harmonikus működésének alappillére a tudatos életvezetés, és a befelé figyelés. Elsőként az ösztönökből fakadó, intuitív és spontán mozgáselemekből felépülő táncban találtam meg az önkifejezést és a belső szabadságot. Irányított keretek között, meditációval egybekötött táncfoglalkozásokon a mai napig rendszeresen részt veszek. Az évek során rendszeres jógával, komplex nyújtási technikákkal, zenés meditációval gyarapítottam tudásomat.

Folyamatosan bővítem ismeretanyagomat, fontos számomra a precíz munka és a minél hatékonyabb és tisztább termékek használata munkám során.

S remélem a hozzánk betérők megtalálják a harmóniát, ha kezdetben még csak rövid időre is, míg rohanó világunkból kiszakadva adunk magunknak pár órát.

Horváth Szilvia vagyok. Már 15 éves korom óta érdekelnek a spirituális világgal és az egészségmegőrzéssel kapcsolatos témák. A masszázzsal komolyabban 2008-ban kezdtem el foglalkozni. Ekkor sajátítottam el az aroma-, svéd-, frissítő- és az orosz-cellulit masszázs alapjait.

A Chandra Központ megnyitásával régi álmom valósult meg, hogy minél több ember testi problémáján tudjak segíteni, ezáltal a lelki blokkok is könnyebben oldódnak. Célom, hogy a kezelés alatt minden vendégem megtalálja a harmóniát, kikapcsolódást.

Jelenleg aroma- és svéd masszázzsal várok minden kedves érdeklődőt.

Nwajei-Horváth Viktória vagyok, okleveles kristályterapeuta, hatha, kismama- és babás jóga oktató.

A Kristály Akadémia növendékeként 2009-ben sajátítottam el a kristályokkal való gyógyítás alapjait. Kezeléseim során hegyikristállyal energetikai felmérést végzek, valamint a hegyikristállyal és a hat további fő kvarckristály rezgésének közvetítésével gyógyítom a lelki és testi problémákat, a kozmikus világ ősi, elementáris, éltető energiáival töltöm fel a csakrákon keresztül a mentális, energetikai és fizikai testet. A kezelés végső célja pedig a test-lélek-szellem egyensúlyának visszaállítása.

Mindezen túlmenően jógaoktatóként segítek tanítványaimnak saját egyéni fejlődésük útján egy minél harmonikusabb és teljesebb életmód megtalálásában, egy minél egészségesebb és csodálatosabb várandósság és egy minél kiegyensúlyozottabb csecsemő- és kisgyermekkor megélésében.

Két kislány édesanyja vagyok, akit – mint legangyalibb lelkű „befogadóimat” – rendszeresen kezelek a kristályok energiájával és nevelek a jógikus életmód szellemében.